Team - partners Ontmoet de mensen achter Hettcom advisering

  • authorized installer
  • silver partner

Team - Partners

Hettcom Advisering is in handen van R.F.A. Hetterscheid RSE.( Register Security Expert ). rob hetterscheid

Begonnen als technisch stageer in 1986 bij Aritech te Herkenbosch, nabij Roermond, kwam ik voor het eerst in mijn prille carriere met beveiliging in aanraking. Sindsdien heeft het me niet meer losgelaten en bouwde zich mijn carriere op in en om deze branche. Hierna volgende door de jaren diverse functies in de veiligheid- & beveiligingssector, zoals beveiligingsadviseur, installatieadviseur, verkoopleider, servicemanager, bedrijventerrein-manager, bedrijfsleider, directie lid en uiteindelijk zelfstandig ondernemer.

De hierbij opgebouwde ervaringen op technisch, bouwkundig, ict, management, ondernemer en beleidsmatig Safety & Security vlak staan borg voor kwaliteit en professionaliteit. Ik stel graag mijn ervaring en kennis in dienst aan hen die technisch beveiligingadvies, veiligheidsoplossingen breed zoeken, calamiteiten willen voorkomen, incidenten hebben gekend of beter beheersbaar willen krijgen.

Daarnaast is zorgvuldig een netwerk van beveiligingsspecialisten en experts als businesspartners opgebouwd. Juist door in de praktijk samen te werken blijven zij over die dezelfde kwaliteit en benadering zoeken m.b.t. veiligheid en beveiliging.
 
Samenwerken, inhoudelijke oplossingsgerichtheid met als basis en grondslag met inachtneming van alle andere Hettcom “missie” voorwaarden staan hierbij voorop. U als klant ontzorgen inzake risicobeheersing staat centraal. Kwaliteit bevorderend, hoge betrouwbaarheid nastrevend, maar de gebruikersvriendelijkheid voor de mensen, niet uit het oog verliezend.
 
Maar bovenal wil ik en mijn team van partners maatschappelijk verantwoord ondernemen, waarbij mens en milieu centraal staan. Sociaal bewogen en luisterend naar de verhalen die mensen doen bewegen. Het milieu sparend, daar waar mogelijk. Want wat laten we onze kinderen na als we er straks niet meer zijn? Zelf getroffen door welvaartziektes, zijnde keelkanker en een hartinfarct, leert jou snel de echte dingen van het leven weer te waarderen en beseffen. Bewuster genietend van de mooie dingen en mensen met respect en onbevooroordeelt, tegemoet tredend. Niet opgeven, maar lachend weer de uitdagingen aangaan. Dat is wat ik en mijn team van partners graag willen uitdragen.
 
Met vriendelijke groet,
 
 
Rob Hetterscheid

Onze partners

AJ security Libelnet BV Leefvrij risk   Rwb security      Paraat      Vetraned           Hertek         DLCCare