Inbraak

Inbraaksignaleringssystemen kunnen bedraad of draadloos ongewenst bezoek vroegtijdig detecteren. Naast het traditionele bedieningspaneel is tegenwoordig bediening via een app op uw telefoon heel normaal.

Door de jaren heen zijn inbraaksignaleringssystemen steeds geavanceerder geworden. Tegenwoordig lijken het meer en meer ICT systemen, zeker door de communicatiewegen voor de inbraakmelding. De keuze voor het juiste inbraakpaneel versus het risico wordt er steeds lastiger op. Hierbij achten wij echter gebruikersvriendelijkheid en heldere informatie naar de gebruiker het belangrijkste naast een diversiteit aan technische mogelijkheden. 

Omwille van ons kwaliteitsbesef hebben wij één keus gemaakt uit het gamma inbraakpaneellijnen in de markt. Hierbij achten wij de Ajax securitypanelen de beste.

De Ajax draadloze inbraakpaneellijn worden binnen de beveiligingsinstallatiesector nationaal en internationaal, meer dan betrouwbaar geacht.

Zie Ajax Systems officiële website.

Dit jaar is er ook een nieuwe hybride lijn erbij gekomen, nl. de Ajax Fibra inbraakpaneellijn. Deze is voor renovatie van bestaande inbraaksystemen initieel gedacht, maar blijkt ook bij nieuwbouw van inbraaksystemen zeer geschikt.